Turim Boulevard Hotel

Şehir Merkezi, Lizbon
Turim Boulevard Hotel Genel
Turim Boulevard Hotel Genel
Turim Boulevard Hotel Genel
Turim Boulevard Hotel Genel
Turim Boulevard Hotel Genel
Image More +71 fotoğraf
Turim Boulevard Hotel
Avenida da Liberdade, 159 Şehir Merkezi, Lizbon

Turim Boulevard Hotel konaklamanızda Lizbon merkezinde, Restauradores Meydanı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rossio Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Lizbon Katedrali (Se) ile 2,4 km ve St George Kalesi ile 2,8 km mesafede.

Otelin Portekiz mutfağı alanında uzman restoranı Salitre Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

101 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Süit
Süit
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x