Tulsayab Luxury Development

Riviera Maya, Tulum
Tulsayab Luxury Development Genel
Tulsayab Luxury Development Genel
Tulsayab Luxury Development Öne Çıkan Resim
Tulsayab Luxury Development Dış Mekan
Tulsayab Luxury Development Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Tulsayab Luxury Development
Carretera Tulum - Cancun Km. 9.10 Riviera Maya, Tulum

Tulum bölgesindeki Tulsayab Luxury Development misafirlere deniz kıyısında, Cenote Manatí Su Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tulum Ulusal Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Xel-Há Parkı ile 10,8 km ve Xcacel Plajı ile 12,8 km mesafede.

Tulsayab Luxury Development misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Teras, Denize Sıfır
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Denize Sıfır
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x