Nerea Tulum

Tancah, Tulum
Nerea Tulum Genel
Nerea Tulum Genel
Nerea Tulum Genel
Nerea Tulum Öne Çıkan Resim
Nerea Tulum Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Nerea Tulum
Fraccionamiento tankah III Mza 3 Lote 21 Tancah, Tulum

Nerea Tulum misafirlere Tulum bölgesinde, plajda, Xel-Há Parkı ve Cenote Manatí Su Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tulum Mayan Harabeleri ile 5,9 mi (9,5 km) ve Tulum Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Nerea Tulum misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, yapay nehir ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Rooftop
Rooftop Suite
Deluxe
Deluxe Swim-Up King
Room
Beachfront Rooftop
Room
Beachfront Lower King
Room
Beachfront Upper King
Room
Partial Ocean View King
Room
Pool View King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x