Tulemar Resort

Central Pacific Coast, Manuel Antonio
Tulemar Resort Genel
Tulemar Resort Genel
Tulemar Resort Öne Çıkan Resim
Tulemar Resort Dış Mekan
Tulemar Resort Dış Mekan
Image More +162 fotoğraf
Tulemar Resort
Tulemar Gardens Central Pacific Coast, Manuel Antonio

Tulemar Resort misafirlere Manuel Antonio bölgesinde, denize sıfır, La Selvita ve Manuel Antonio Milli Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Manuel Antonio Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Playa Pará ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Victoria’s yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Villa, 3 Yatak Odası
Casa
Casa de las Flores
Tule
Tule Casa
Luxury
Luxury Standard Room
Tule
Tule Villa
Room
Tulemar Bungalow
Room
Luxury 1 Bedroom Select Villa
Room
Maunaloa
Room
Premium Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x