Tulemar Bungalows & Villas

Central Pacific Coast, Manuel Antonio
Tulemar Bungalows & Villas Öne Çıkan Resim
Tulemar Bungalows & Villas Dış Mekan
Tulemar Bungalows & Villas Dış Mekan
Tulemar Bungalows & Villas Oda Manzaraları
Tulemar Bungalows & Villas Oda Manzaraları
Image More +51 fotoğraf
Tulemar Bungalows & Villas
Tulemar Gardens Central Pacific Coast, Manuel Antonio

Tulemar Bungalows & Villas misafirlere Manuel Antonio bölgesinde, denize sıfır, La Selvita ve Manuel Antonio Milli Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Manuel Antonio Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Playa Pará ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Tule Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sunset
Sunset Hideaway Villa
Dulce
Dulce Vida Studio
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası
Room
Sunset Hideaway Studio
Room
Dulce Vida Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x