TUI BLUE For Two Scheherazade

Sousse Governorate
TUI BLUE For Two Scheherazade Genel
TUI BLUE For Two Scheherazade Genel
TUI BLUE For Two Scheherazade Öne Çıkan Resim
TUI BLUE For Two Scheherazade Dış Mekan
TUI BLUE For Two Scheherazade Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
TUI BLUE For Two Scheherazade
Bloulevard du 14 Janvier , Sousse Governorate

TUI BLUE For Two Scheherazade misafirlere Sousse merkezinde, Sousse Plajı ve Hannibal Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Grande Mosque ile 2,1 mi (3,4 km) ve Ribat of Sousse ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için L’Olivier ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

204 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x