L´Orient Palace Resort & Spa

Sousse Governorate
L´Orient Palace Resort & Spa Genel
L´Orient Palace Resort & Spa Genel
L´Orient Palace Resort & Spa Genel
L´Orient Palace Resort & Spa Genel
L´Orient Palace Resort & Spa Genel
Image More +27 fotoğraf
L´Orient Palace Resort & Spa
Boulevard 14 Janvier , Sousse Governorate

Sousse bölgesindeki L´Orient Palace Resort & Spa misafirlere deniz kıyısında, Hannibal Park ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Grande Mosque ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zinebledi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Port El Kantaoui Limanı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

344 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Double
Double / Twin Room
Double
Double / Twin Room Sea View
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x