Tudor Lodge Motel

Top Of The South, Tahunanui
Tudor Lodge Motel Öne Çıkan Resim
Tudor Lodge Motel Dış Mekan
Tudor Lodge Motel Dış Mekan
Tudor Lodge Motel Dış Mekan
Tudor Lodge Motel Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Tudor Lodge Motel
52 Tahunanui Drive Top Of The South, Tahunanui

Tudor Lodge Motel misafirlere Nelson (Tahunanui) bölgesinde, Burrell Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Natureland Hayvanat Bahçesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Tahunanui Sahili Doğal Koruma Alanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Nelson Fun Park ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Motelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Tudor stili motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Oda
Oda
Family
Family Ev, 3 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x