The Bouncing Lamb Backpackers

Top Of The South, Tahunanui
The Bouncing Lamb Backpackers Öne Çıkan Resim
The Bouncing Lamb Backpackers İç Mekan
The Bouncing Lamb Backpackers Yerinde Yemek
The Bouncing Lamb Backpackers Oda Düzeni
The Bouncing Lamb Backpackers Banyo Tipleri
Image More +45 fotoğraf
The Bouncing Lamb Backpackers
31 Beach Road Top Of The South, Tahunanui

Nelson (Tahunanui) bölgesindeki The Bouncing Lamb Backpackers misafirlere Natureland Hayvanat Bahçesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tahunanui Sahili Doğal Koruma Alanı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan hostel World of Wearable Art and Collectable Cars ile 2,4 km (1,5 mi) ve Trafalgar Parkı ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede.

The Bouncing Lamb Backpackers misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

16 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Bu hostelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x