Tu Apart en Bariloche XVII

Comahue, San Carlos De Bariloche
Tu Apart en Bariloche XVII Genel
Tu Apart en Bariloche XVII Genel
Tu Apart en Bariloche XVII Öne Çıkan Resim
Tu Apart en Bariloche XVII Dış Mekan
Tu Apart en Bariloche XVII Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Tu Apart en Bariloche XVII
14200 Av. Exequiel Bustillo Comahue, San Carlos De Bariloche

Bu apart daire misafirlere San Carlos de Bariloche bölgesinde, golf sahasına yakın, Escuela Argentina de Snowboard & Ski ve Lago Nahuel Huapi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu daire Cerro Katedrali ile 5,9 mi (9,6 km) ve Cavernas del Viejo Volcan Parque Cerro Leones ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede şömine ve Akıllı televizyonlar mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize özel plaj gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x