Tu Apart en Bariloche III

Comahue, San Carlos De Bariloche
Tu Apart en Bariloche III Öne Çıkan Resim
Tu Apart en Bariloche III Dış Mekan
Tu Apart en Bariloche III Dış Mekan
Tu Apart en Bariloche III İç Mekan
Tu Apart en Bariloche III İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Tu Apart en Bariloche III
Moreno 237, Floor 2, apt G Comahue, San Carlos De Bariloche

Bu apart daire misafirlere San Carlos de Bariloche bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Escuela Argentina de Snowboard & Ski ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Lago Nahuel Huapi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Cerro Katedrali ile 5,8 mi (9,4 km) ve Cavernas del Viejo Volcan Parque Cerro Leones ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için Select Comfort yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Sigara içilmeyen bu dairede, yakın çevrede kar sörfü, yakın çevrede eko-turları, ve yakın çevrede kızakla kayma var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede kaya tırmanışı, yakın çevrede ziplining (makarlı iple kayma) ve yakın çevrede alp disiplini kayak bulunuyor.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x