TSC Pansion

Bosnia, Saraybosna
TSC Pansion Genel
TSC Pansion Öne Çıkan Resim
TSC Pansion Dış Mekan
TSC Pansion Dış Mekan
TSC Pansion Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
TSC Pansion
164 Drinska Bosnia, Saraybosna

Sarajevo (Yeni Saraybosna) bölgesindeki TSC Pansion misafirlere Jewish Museum of Bosnia and Herzegovina ve Sarajevo Jewish Museum ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Bormal Şehir Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Saraybosna Üniversitesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca bisiklet saklama alanı ve bisiklet transfer aracı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x