Tsamis Zante Suites - Adults Only

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drosia
Tsamis Zante Suites - Adults Only Genel
Tsamis Zante Suites - Adults Only Genel
Tsamis Zante Suites - Adults Only Öne Çıkan Resim
Tsamis Zante Suites - Adults Only Dış Mekan
Tsamis Zante Suites - Adults Only Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Tsamis Zante Suites - Adults Only
Kipseli, Drosia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drosia

Tsamis Zante Suites - Adults Only misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea yakınında ve Panagia Psarou ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tsilivi Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Alykanas Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x