Golden Coast Boutique - Luxury Living

Arkadii, Drosia
Golden Coast Boutique - Luxury Living Öne Çıkan Resim
Golden Coast Boutique - Luxury Living Dış Mekan
Golden Coast Boutique - Luxury Living İç Mekan
Golden Coast Boutique - Luxury Living İç Mekan
Golden Coast Boutique - Luxury Living Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Golden Coast Boutique - Luxury Living
Drosia-Kipseli Arkadii, Drosia

Zakynthos bölgesindeki Golden Coast Boutique - Luxury Living konaklamanızda, Ionian Sea yakınında ve Panagia Psarou ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tsilivi Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Alykanas Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı Golden Coast Resort misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sezonluk açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Signature
Signature Attic Suite, 2 Bedrooms, Partial Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x