TS Royal Grand - Attibele, Hosur

Anekal
TS Royal Grand - Attibele, Hosur Genel
TS Royal Grand - Attibele, Hosur Genel
TS Royal Grand - Attibele, Hosur Genel
TS Royal Grand - Attibele, Hosur Genel
TS Royal Grand - Attibele, Hosur Genel
Image More +33 fotoğraf
TS Royal Grand - Attibele, Hosur
No 65, TS Arcade, Hosur Main Rd Chandapura , Anekal

TS Royal Grand - Attibele, Hosur misafirlere Anekal (Bommasandra) bölgesinde, The Oxford College ve Nageshwara Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bannerghatta Yolu ile 11,6 mi (18,7 km) ve Wind Flower Spa Merkezi ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x