SRT Alpines

Anekal
SRT Alpines Öne Çıkan Resim
SRT Alpines İç Mekan
SRT Alpines İç Mekan
SRT Alpines İç Mekan
SRT Alpines Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
SRT Alpines
#4,5, Narayana Health City Bommasandra , Anekal

SRT Alpines misafirlere Anekal (Bommasandra) bölgesinde, The Oxford College ve Nageshwara Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bannerghatta Yolu ile 10,7 mi (17,2 km) ve Lalbagh Botanik Bahçeleri ile 13,3 mi (21,3 km) mesafede.

Multi cuisine yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x