TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Yunan Adaları, Dassia
TRYP by Wyndham Corfu Dassia Genel
TRYP by Wyndham Corfu Dassia Genel
TRYP by Wyndham Corfu Dassia Genel
TRYP by Wyndham Corfu Dassia Öne Çıkan Resim
TRYP by Wyndham Corfu Dassia Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
TRYP by Wyndham Corfu Dassia
Dassia Yunan Adaları, Dassia

TRYP by Wyndham Corfu Dassia misafirlere Korfu bölgesinde, golf sahasına yakın, Dassia Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ionian Sea ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Korfu İskelesi ile 7,1 mi (11,4 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 10,7 mi (17,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için Main Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Standard)
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Design
Design Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Superior)
Design
Design Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x