Trunk Hotel

Central Tokyo, Tokyo
Trunk Hotel Genel
Trunk Hotel Genel
Trunk Hotel Genel
Trunk Hotel Genel
Trunk Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Trunk Hotel
5-31 Jingumae, Shibuya-ku Central Tokyo, Tokyo

Trunk Hotel misafirlere Tokyo (Şibuya) bölgesinde, Omotesando Hills ve Takeshita Sokağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Yoyogi Parkı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Roppongi Tepeleri ile 3 km (1,8 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (20 sqm)
Oda
Oda (Dining Suite, 82 sqm)
Oda
Oda (Terrace Suite, 140 sqm)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (20 sqm)
Room
Oda (Standard, Loft, 30 sqm)
Room
Oda (Balcony Junior Suite, 45 sqm)
Room
Family Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Living Suite, 55 sqm)
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon (23 sqm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x