Tropical Villas Beach Danang

Orta Vietnam, Da Nang
Tropical Villas Beach Danang Genel
Tropical Villas Beach Danang Genel
Tropical Villas Beach Danang Genel
Tropical Villas Beach Danang Öne Çıkan Resim
Tropical Villas Beach Danang Dış Mekan
Image More +120 fotoğraf
Tropical Villas Beach Danang
107 Vo Nguyen Giap, Khue My Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Tropical Villas Beach Danang misafirlere Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Bac My An Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Han River ile 1,2 mi (1,9 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Villada yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x