Furama Resort Danang

Orta Vietnam, Da Nang
Furama Resort Danang Genel
Furama Resort Danang Genel
Furama Resort Danang Genel
Furama Resort Danang Genel
Furama Resort Danang Genel
Image More +124 fotoğraf
Furama Resort Danang
105 Vo Nguyen Giap Street, Khue My Ward Ngu Hanh Son District Orta Vietnam, Da Nang

Furama Resort Danang konaklamanızda Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Dragon Köprüsü ile 4,4 km ve Marble Dağları ile 5,1 km mesafede.

Asya mutfağı seven misafirler için Cafe Indochine ideal; resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 4 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

198 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. 22 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 47 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo Süit
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (2 Spa treatments per adult per night)
Süit
Süit (Ocean)
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x