Tropical Divers Resort

Bonaire (tümü), Kralendijk
Tropical Divers Resort Genel
Tropical Divers Resort Öne Çıkan Resim
Tropical Divers Resort Dış Mekan
Tropical Divers Resort Dış Mekan
Tropical Divers Resort Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Tropical Divers Resort
J.A. Abraham Boulevard 89 Bonaire (tümü), Kralendijk

Tropical Divers Resort misafirlere Kralendijk (Playa) bölgesinde, Leeward Antilleri yakınında ve Bonaire Museum ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Te Amo Beach ile 1,6 mi (2,6 km) ve Donkey Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Tropical Divers Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x