Boutique Hotel Sonrisa Bonaire

Bonaire (tümü), Kralendijk
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire Genel
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire Dış Mekan
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire Dış Mekan
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Boutique Hotel Sonrisa Bonaire
3 Kaya Finlandia Bonaire (tümü), Kralendijk

Boutique Hotel Sonrisa Bonaire misafirlere Kralendijk (Playa) bölgesinde, Bachelor Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve No Name Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lac Körfezi ile 6,5 km (4 mil) ve Pembe Plaj ile 10,3 km (6,4 mil) mesafede.

Boutique Hotel Sonrisa Bonaire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Apart Daire
Room
Signature Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x