Tripper's Private Villa

Western Province
Tripper's Private Villa Öne Çıkan Resim
Tripper's Private Villa Dış Mekan
Tripper's Private Villa Dış Mekan
Tripper's Private Villa Dış Mekan
Tripper's Private Villa Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Tripper's Private Villa
No 58, St. Joseph Mawatha Ethukale , Western Province

Bu villa misafirlere Negombo bölgesinde, plaj yakınında, Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa St Anthony's Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Villa, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x