Triple A - Evripidou 36

Atina
Triple A - Evripidou 36 Öne Çıkan Resim
Triple A - Evripidou 36 Dış Mekan
Triple A - Evripidou 36 İç Mekan
Triple A - Evripidou 36 Kahvaltı
Triple A - Evripidou 36 Yatak Takımları
Image More +29 fotoğraf
Triple A - Evripidou 36
36 Evripidou , Atina

Triple A - Evripidou 36 misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pire Limanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede ücretsiz otopark var.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Premium
Premium Stüdyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x