Trinity Wharf Tauranga

North Island (kuzey Ada), Tauranga
Trinity Wharf Tauranga Genel
Trinity Wharf Tauranga Genel
Trinity Wharf Tauranga Genel
Trinity Wharf Tauranga Genel
Trinity Wharf Tauranga Genel
Image More +114 fotoğraf
Trinity Wharf Tauranga
51 Dive Crescent North Island (kuzey Ada), Tauranga

Trinity Wharf Tauranga size Tauranga merkezinde, Mission Cemetery ile 4 dakika yürüyüş ve Robbins Parkı ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Monmouth Redoubt ile 0,5 mi (0,7 km) ve Tauranga Art Gallery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Halo Lounge & Dining ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 123 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Tauranga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3282 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Panoramic
Panoramic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi, Liman Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Premium
Premium Oda, Jakuzi
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Family
Family Süit, Jakuzi, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x