Clarence Hotel

North Island (kuzey Ada), Tauranga
Clarence Hotel Genel
Clarence Hotel Genel
Clarence Hotel Genel
Clarence Hotel Genel
Clarence Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Clarence Hotel
51 Willow St North Island (kuzey Ada), Tauranga

Clarence Hotel misafirlere Tauranga merkezinde, Tauranga Art Gallery ve Monmouth Redoubt ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Robbins Parkı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Tauranga Domain Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x