Triniti Hotel Batam

Riau Archipelago, Lubuk Baja
Triniti Hotel Batam Öne Çıkan Resim
Triniti Hotel Batam Dış Mekan
Triniti Hotel Batam Dış Mekan
Triniti Hotel Batam Dış Mekan
Triniti Hotel Batam İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Triniti Hotel Batam
Jl Raja Ali Haji, Komplek Blvd CC 11-18 Nagoya Riau Archipelago, Lubuk Baja

Triniti Hotel Batam size Batam merkezinde, Batam Centre Feribot Terminali ve Nagoya Tepesi Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Port Bay Feribot Terminali ile 1,9 mi (3,1 km) ve Batam City Square (BCS) Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Batam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 56 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Room Only )
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x