Tri Tran Homestay

Orta Vietnam, Cam An
Tri Tran Homestay Öne Çıkan Resim
Tri Tran Homestay Dış Mekan
Tri Tran Homestay Dış Mekan
Tri Tran Homestay Dış Mekan
Tri Tran Homestay İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Tri Tran Homestay
68 Phan Tinh Orta Vietnam, Cam An

Tri Tran Homestay misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cua Dai Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon My Khe Plajı ile 10,9 mi (17,6 km) ve An Bang Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x