Hien Hoa Villa Hoi An

Orta Vietnam, Cam An
Hien Hoa Villa Hoi An Genel
Hien Hoa Villa Hoi An Öne Çıkan Resim
Hien Hoa Villa Hoi An Dış Mekan
Hien Hoa Villa Hoi An Dış Mekan
Hien Hoa Villa Hoi An Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hien Hoa Villa Hoi An
05 Lac Long Quan, Cua Dai Orta Vietnam, Cam An

Hien Hoa Villa Hoi An misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, Cua Dai Plajı ve Hoi An Nehir Kıyısı yakınında. Bu plaj olan pansiyon My Khe Plajı ile 10,9 mi (17,5 km) ve An Bang Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 18 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x