Tri Hotel Executive Brusque

Brusque
Tri Hotel Executive Brusque Genel
Tri Hotel Executive Brusque Genel
Tri Hotel Executive Brusque Genel
Tri Hotel Executive Brusque Genel
Tri Hotel Executive Brusque Genel
Image More +43 fotoğraf
Tri Hotel Executive Brusque
Rua Alexandre Athanasio Gevaerd, 45 Centro , Brusque

Tri Hotel Executive Brusque misafirlere Brusque merkezinde, Feira da Moda Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grutas de Botuvera ile 14,1 mi (22,6 km) ve Santa Paulina Tapınağı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Brusque bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2390 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x