Hotel do Santuário

Nova Trento
Hotel do Santuário Genel
Hotel do Santuário Genel
Hotel do Santuário Genel
Hotel do Santuário Genel
Hotel do Santuário Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel do Santuário
Rua Ribeirão Bella Vista, 01, Vigolo , Nova Trento

Hotel do Santuário konaklamanızda Nova Trento bölgesinde, Santa Paulina Tapınağı Alışveriş Merkezi ve Santa Paulina Tapınağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Museu da Cultura Italiana Müzesi ile 7,7 km (4,8 mil) ve Feira da Moda Alışveriş Merkezi ile 28 km (17,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nova Trento bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2239 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Traditional Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x