Tres Regalos N302

Central Pacific Coast, Jaco
Tres Regalos N302 Genel
Tres Regalos N302 Genel
Tres Regalos N302 Genel
Tres Regalos N302 Öne Çıkan Resim
Tres Regalos N302 Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Tres Regalos N302
Calle Los Faroles 300 mts Norte del Puente Central Pacific Coast, Jaco

Bu apart daire misafirlere Jaco bölgesinde, plajda, Jaco Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Teatro Jaco ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Los Sueños Marinası ile 6,1 mi (9,8 km) ve Neo Fauna ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Birden Çok Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x