Breakwater Point 603

Central Pacific Coast, Jaco
Breakwater Point 603 Genel
Breakwater Point 603 Öne Çıkan Resim
Breakwater Point 603 Dış Mekan
Breakwater Point 603 Dış Mekan
Breakwater Point 603 Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Breakwater Point 603
Jaco Beach Central Pacific Coast, Jaco

Bu apart daire misafirlere Jaco bölgesinde, plajda, Jaco Plajı yakınında ve Teatro Jaco ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Los Sueños Marinası ile 6,1 mi (9,8 km) ve Neo Fauna ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, Birden Çok Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x