Trellis West Charlotte

Batı Piedmont, Charlotte
Trellis West Charlotte Genel
Trellis West Charlotte Öne Çıkan Resim
Trellis West Charlotte Dış Mekan
Trellis West Charlotte Oda Düzeni
Trellis West Charlotte Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Trellis West Charlotte
2770 Yorkmont Rd Batı Piedmont, Charlotte

Charlotte bölgesindeki Trellis West Charlotte misafirlere iş merkezinde, Billy Graham Kütüphanesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Carolinas Havacılık Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Charlotte Premium Outlets ile 6,1 km (3,8 mil) ve NASCAR Hall of Fame ile 12,8 km (7,9 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 103 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x