Treebo Trend Aditya Residency

Gachibowli
Treebo Trend Aditya Residency Öne Çıkan Resim
Treebo Trend Aditya Residency Dış Mekan
Treebo Trend Aditya Residency Dış Mekan
Treebo Trend Aditya Residency Dış Mekan
Treebo Trend Aditya Residency İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Treebo Trend Aditya Residency
Plot 4, Sri Harsha Buildings Vinayakanagar, Gachibowli , Gachibowli

Treebo Trend Aditya Residency misafirlere Haydarabad (Gachibowli Bilişim Teknolojileri Bölgesi) bölgesinde, Gachibowli Kapalı Stadı ve Kotla Vijayabhaskara Reddy Botanik Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel HITEX Gösteri Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x