Tree House

Tainan
Tree House Öne Çıkan Resim
Tree House Dış Mekan
Tree House Dış Mekan
Tree House Dış Mekan
Tree House Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Tree House
No. 20, Lane 487, Gongyuan Road North District , Tainan

Tree House misafirlere Tainan merkezinde, Tainan Gece Çiçek Pazarı ve Xiao Bei Gece Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cheng Kung Ulusal Üniversitesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Chihkan Kalesi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x