Tree Boutique Resort

Chiang Mai
Tree Boutique Resort Genel
Tree Boutique Resort Genel
Tree Boutique Resort Öne Çıkan Resim
Tree Boutique Resort Dış Mekan
Tree Boutique Resort İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Tree Boutique Resort
Wiang Ping, Chang Khlan Road , Chiang Mai

Tree Boutique Resort misafirlere Chiang Mai (Chang Khlan) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Khlong Mae Kha Canal Village ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirler için 100 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 45-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Apart Daire, Dağ Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x