Treasure Bay Dive Resort

Leyte Adası, Malitbog
Treasure Bay Dive Resort Genel
Treasure Bay Dive Resort Öne Çıkan Resim
Treasure Bay Dive Resort Dış Mekan
Treasure Bay Dive Resort İç Mekan
Treasure Bay Dive Resort İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Treasure Bay Dive Resort
Malitbog Leyte Adası, Malitbog

Malitbog bölgesindeki Treasure Bay Dive Resort konaklamanızda, Guinsohotan Mağarası ile 10,8 mi (17,3 km) ve Busay Şelaleleri ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Agas-Agas Zipline ile 14,8 mi (23,8 km) ve Maasin Katedrali ile 16 mi (25,8 km) mesafede.

Restoranda Treasure Bay Dive Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.00 ve 8.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x