Leyte Dive Resort

Leyte Adası, Malitbog
Leyte Dive Resort Genel
Leyte Dive Resort Öne Çıkan Resim
Leyte Dive Resort Dış Mekan
Leyte Dive Resort Dış Mekan
Leyte Dive Resort Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Leyte Dive Resort
Bato-Bonroc Road Near Divine Mercy Chapel Leyte Adası, Malitbog

Leyte Dive Resort misafirlere Malitbog bölgesinde, plajda, Busay Şelaleleri ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede ve Guinsohotan Mağarası ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Agas-Agas Zipline ile 17,5 mi (28,1 km) ve Maasin Katedrali ile 18,7 mi (30,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 4 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x