Travellers Suites Serviced Apartments

Sumatra, Medan
Travellers Suites Serviced Apartments Genel
Travellers Suites Serviced Apartments Genel
Travellers Suites Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Travellers Suites Serviced Apartments Oda Düzeni
Travellers Suites Serviced Apartments Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Travellers Suites Serviced Apartments
Jln. Listrik No. 15 Sumatra, Medan

Travellers Suites Serviced Apartments misafirlere Medan merkezinde, Vihara Borobudur ve Tjong A Fie's Mansion ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sun Plaza ile 0,6 mi (0,9 km) ve Shri Mariaman ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Kakatua Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 59 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 3 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x