Travelers Orange Suites

Andean Highlands, Medellin
Travelers Orange Suites Genel
Travelers Orange Suites Genel
Travelers Orange Suites Genel
Travelers Orange Suites Genel
Travelers Orange Suites Genel
Image More +100 fotoğraf
Travelers Orange Suites
Calle 8, 43c - 37 Andean Highlands, Medellin

Travelers Orange Suites misafirlere Medellin (El Poblado) bölgesinde, The Dancer's Park yakınında ve Poblado Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Lleras Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve El Tesoro Alışveriş Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Spa küveti, buhar odası ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Medellin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x