Travel And Living

Trani
Travel And Living Öne Çıkan Resim
Travel And Living Dış Mekan
Travel And Living Dış Mekan
Travel And Living Dış Mekan
Travel And Living Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Travel And Living
10 Via Aldo Moro Galleria int.15 , Trani

Travel And Living Trani merkezinde, Trani Marina ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Trani Plajı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trani Şatosu ile 1,3 km (0,8 mil) ve San Nicola Pellegrino Katedrali ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

La Bussola yemek servisi için ideal, bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı döşenmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x