Bed & Breakfast Opera

Trani
Bed & Breakfast Opera Genel
Bed & Breakfast Opera Genel
Bed & Breakfast Opera Genel
Bed & Breakfast Opera Öne Çıkan Resim
Bed & Breakfast Opera Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Bed & Breakfast Opera
Via Edoardo Fusco 7 , Trani

Bed & Breakfast Opera misafirlere Trani bölgesinde, plaj yakınında, Trani Marina ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Communale ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Candido Sarayı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Trani Polo Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Opera misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Dört Kişilik Oda, Liman Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x