Tranquil Ocean Views

Gros Islet
Tranquil Ocean Views Öne Çıkan Resim
Tranquil Ocean Views Dış Mekan
Tranquil Ocean Views İç Mekan
Tranquil Ocean Views Oda Manzaraları
Tranquil Ocean Views Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Tranquil Ocean Views
Massade , Gros Islet

Bu apart daire misafirlere Gros Islet bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rodney Bay Aquatic Centre (Rodney Körfezi Akuatik Merkezi) ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Rodney Bay Marina ile 0,6 mi (1 km) ve Saint Joseph the Worker Katolik Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x