Tran Vien Dong Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Tran Vien Dong Hotel Genel
Tran Vien Dong Hotel Genel
Tran Vien Dong Hotel Genel
Tran Vien Dong Hotel Öne Çıkan Resim
Tran Vien Dong Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Tran Vien Dong Hotel
15 Tran Hung Dao Orta Vietnam, Loc Tho

Tran Vien Dong Hotel misafirlere Nha Trang merkezinde, Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi yakınında ve Tram Huong Kulesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bai Dai Plajı ile 14,6 mi (23,4 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Vietnam mutfağı seven misafirler için Phuong Dong ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 154 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nha Trang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2777 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x