Trakia Plaza Hotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Trakia Plaza Hotel Genel
Trakia Plaza Hotel Genel
Trakia Plaza Hotel Genel
Trakia Plaza Hotel Genel
Trakia Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Trakia Plaza Hotel
Sunny Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Trakia Plaza Hotel misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Hrizantema Kumarhanesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Güneşli Sahil ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Luna Park ile 0,7 mi (1,1 km) ve Sunny Plajı Güney ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 171 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için su parkı ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x