Complex Golden Dreams

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Complex Golden Dreams Öne Çıkan Resim
Complex Golden Dreams Dış Mekan
Complex Golden Dreams Dış Mekan
Complex Golden Dreams Dış Mekan
Complex Golden Dreams Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Complex Golden Dreams
8240 Slanchev Bryag Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Complex Golden Dreams misafirlere Sunny Beach bölgesinde, eğlence bölgesinde, Hrizantema Kumarhanesi ve Güneşli Sahil ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Luna Park ile 0,7 mi (1,1 km) ve Sunny Plajı Güney ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Complex Golden Dreams misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 20 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x