Trails End Condos by CRMR

Breckenridge
Trails End Condos by CRMR Öne Çıkan Resim
Trails End Condos by CRMR Dış Mekan
Trails End Condos by CRMR Dış Mekan
Trails End Condos by CRMR Dış Mekan
Trails End Condos by CRMR Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Trails End Condos by CRMR
455 Village Rd , Breckenridge

Trails End Condos by CRMR size Breckenridge (Peak 9 Kayak Merkezi) bölgesinde, Breckenridge Kayak Merk. yakınında ve Beaver Run SuperChair Kayak Teleferiği ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Keystone Kayak Merkezi ile 17,2 mi (27,8 km) ve Copper Mountain Ski Resort ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu dairede ayrıca 3 spa küveti bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Daire, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x