Tower Hotel

Scheldeland, Aalst
Tower Hotel Genel
Tower Hotel Genel
Tower Hotel Genel
Tower Hotel Genel
Tower Hotel Genel
Image More +56 fotoğraf
Tower Hotel
Vrijheidstraat 62 Scheldeland, Aalst

Tower Hotel konaklamanızda Aalst merkezinde, Dender Bicycle Trails ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel 't Gasthuys - Stedelijk Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve St. Martin's Church ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

73 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Family
Family Stüdyo
Family
Family Apart Daire
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo (2)
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x