Hostellerie de Biek

Scheldeland, Moorsel
Hostellerie de Biek Öne Çıkan Resim
Hostellerie de Biek Dış Mekan
Hostellerie de Biek Dış Mekan
Hostellerie de Biek Dış Mekan
Hostellerie de Biek Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hostellerie de Biek
3 Moorsel-Dorp Scheldeland, Moorsel

Aalst bölgesindeki Hostellerie de Biek konaklamanızda, St. Margaretha Kilisesi ve Wolvestraat ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Atomium ile 15,6 mi (25,1 km) ve King Baudouin Stadyumu ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

16 odada espresso kahve makinesi ve LCD televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca lobide şömine, piknik alanı ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Aalst bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x